08 touko 2018
mainttimegroup1

Mänttäläinen yritys IS-Technics Oy vaihtoi omistajaa torstaina 3. toukokuuta tehtyjen osakekauppojen myötä. Raahelainen Maint-Time Oy osti osake-enemmistön ja kaupanteon jälkeen yrityksen omistajina jatkavat Maint-Time Oy, Yrke Kiinteistöt Oy sekä IS-Technicsin toimitusjohtaja Jouni Nieminen.

Maint-Time Oy on Raahelainen on-site-kunnossapitoalan yritys, joka on keskittynyt paikan päällä tehtäviin koneistuksiin, pinnoituksiin ja henkilöstövuokraukseen. Kolmen toimintavuoden aikana yritys on onnistunut tuplaamaan liikevaihtonsa joka vuosi. Vuonna 2017 yrityksen liikevaihto oli 1,4 miljoonaa euroa.

Kauppakirjan Maint-Timen puolesta allekirjoittivat toimitusjohtaja Mika Martikkala ja hallituksen puheenjohtaja Timo Mäntylä.

Samaan ryhmään kuuluva MM-Pinta Oy tarjoaa asiakkaille sähkökemiallista sivelypinnoitusta. Monipuolinen liikuteltava konekanta ja osaava henkilökunta mahdollistaa pinnoitukset sekä konepajalla Raahessa että asiakkaiden luona.

IS-Technics on keskittynyt erityisesti energiateollisuuteen, joka on uusi aluevaltaus Maint-Time Oy:lle. Toimintaympäristön laajentuminen mahdollistaa liikevaihdon kasvun tulevaisuudessa ja takaa yritykselle pääsyn uuteen liiketoiminta-alueeseen, kertoo Mika Martikkala. Yritysostolla parannamme lisäksi

kykyämme palvella uusia ja vanhoja asiakkaitamme nopeammin ja paremmin. Mänttä on hyvin keskeisellä paikalla Etelä-Suomessa, josta on asiakkaiden luokse lyhyt matka.

Osakekauppojen myötä IS-Technics jatkaa vanhalla nimellä.

Myös yrityksen kotipaikkana säilyy Mänttä. Yhtä lailla Maint-Timen päämaja pysyy Raahessa.

Yritysoston myötä IS-Technicsin perustaja ja tuttu keulahahmo Raimo Keskitalo jää eläkepäivien viettoon hyvillä mielin. Minulle on tärkeää, että yritys jää hyviin käsiin, sanoo Raimo.

IS-Technics palvelee asiakkaitaan monenlaisissa teollisuuden suunnittelu-, koneistus- ja kunnossapitotehtävissä. Yrityksen valttina ja ydinosaamisena on paikan päällä tapahtuva koneistus ja kunnossapito. Toimintakenttänä on koko maailma, esimerkiksi voimalaitokset, telakat ja paperitehtaat.

Yritysoston jälkeen syntyvän yritysryhmän tulevaisuus näyttää valoisalta ja jalansijat tukevasti useassa teollisuuden haarassa tasaamassa kausivaihteluja. Oston myötä pystymme palvelemaan kaikkia asiakkaitamme nopeasti ja kustannustehokkaasti keskittämällä.

Raahessa 8.5.2018

Mika Martikkala